Σωκράτης Φάμελος: “Δική μας πρόταση ο λεγόμενος δημοσιονομικός κόφτης”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λειτουργεί πολιτικά ως εκκρεμές»

«Ο  λεγόμενος δημοσιονομικός κόφτης είναι δική μας πρόταση για να μην υπάρξουν νομοθετημένα μέτρα», υποστήριξε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ  Σωκράτης  Φάμελος.

Τόνισε ότι «ο βαθμός συνέπειας των κομμάτων της αντιπολίτευσης έναντι αυτών που ψήφισαν τον Αύγουστο μέλει να αποδειχθεί», ενώ «κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λειτουργεί πολιτικά ως εκκρεμές».

Ο κ. Φάμελος υπεραμύνθηκε του ταμείου αποκρατικοποιήσεων λέγοντας ότι «αυτό αξιοποιεί και δεν θα ξεπουλάει την δημόσια περιουσία» ενώ  για τη ρύθμιση σχετικά με την πρώτη κατοικία είπε πως «θα προφυλαχθεί και δεν θεωρεί ότι κανείς μπορεί να αρνηθεί στη Βουλή να στηρίξει αυτή την διάταξη».

Υποστήριξε ότι «όλα όσα λέγονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια οφείλονταν και λέγονταν υπό το βάρος της μέγγενης της διαπραγμάτευσης».

Χαρακτήρισε ότι «η εξαγορά χρέους από τον ESM είναι σοβαρή πρόταση όπως και αυτή του ΔΝΤ». «Όλα τα εργαλεία τα συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας παράλληλα ότι «το σημαντικότερο με τον αγωγό ΤΑΡ είναι ότι εισάγει την Ελλάδα στον γεωπολιτικό χάρτη»

Πηγή: www.parapolitika.gr

Ακούστε την εκπομπή εδώ

Print Friendly, PDF & Email