Φάμελλος: “Διαχείριση των αποθεματικών γίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες”

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 πως από τον Ιούνιο αρχίζουν οι υποχρεώσεις για την χώρα

Ο ίδιος ο Γερούν Νταισελμπλουμ έχει επιβεβαιώσει από την περασμένη εβδομάδα ότι έχει κλείσει η αξιολόγηση. Δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος να εκπέμπει κάποιος αρνητικά μηνύματα, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Τόνισε πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βάζει ζητήματα που αμφισβητούν το ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Σε ό,τι αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα είπε ότι διαχείριση των αποθεματικών γίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, ενώ υπογράμμισε πως το Μάιο δεν θα υπάρξει πρόβλημα ενώ τόνισε ότι από τον Ιούνιο αρχίζουν οι υποχρεώσεις για την χώρα.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει πετύχει μείωση φορολογικών συντελεστών και αναφορικά με τα επιπλέον μέτρα που ζητούν οι δανειστές, διερωτήθηκε γιατί πρέπει να περάσουν αφού τα μέτρα δεν είναι απαραίτητα. Ανέφερε επίσης πως η Σύνοδος κορυφής έχει εγκρίνει ένα πλαίσιο συμφωνίας.

Ερωτηθείς για εκλογές ή δημοψήφισμα απάντησε πως δεν υπάρχει ζήτημα πολιτικής εκκρεμότητας απορρίπτοντας εμμέσως εκλογές ή δημοψήφισμα.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει περιθώριο για ευρύτερη συνεργασία η συναίνεση είπε ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο της χώρας απέναντι στις πιέσεις των θεσμών.

Πηγή: www.parapolitika.gr

Ακούστε την εκπομπή εδώ

Print Friendly, PDF & Email