Σ. Φάμελλος: «Η αναδιάρθρωση της οικονομίας θα τεθεί ως κεντρικό ζήτημα» (audio)

«Η προχθεσινή απόφαση του Eurogroup, δίνει μία ώθηση, αλλά βεβαίως υπάρχει μία ανηφόρα που έχουμε μπροστά μας. Είναι σημαντικό να υπάρχει αισιοδοξία και να βλέπεις στο βάθος του ορίζονται μία προοπτική», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Φάμελλος.

Ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη, σχολιάζοντας την απόφαση του πρωθυπουργού για σκληρή και συγκροτημένη δουλειά και στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων, δήλωσε ότι: «Υπάρχουν κορυφαία ζητήματα που σε 15 ημέρες μπαίνουν ως κεντρικά στην ατζέντα της κυβέρνησης και τα οποία πρέπει έως τις 24 Μαΐου να έχουν ολοκληρωθεί νομοθετικά, στο πλαίσιο των προαπαιτούμενων».

Ο κ. Φάμελλος τόνισε ότι: «Τα θέματα της παραγωγής της πραγματικής εργασίας και του πραγματικού προϊόντος, η πραγματική οικονομική παραγωγή δηλαδή, είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Και αυτό γιατί, όπως είπε, έχουμε μια διαφορετική άποψη για την οργάνωση του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα στην Ελλάδα». «Δεν επιδιώκουμε να είμαστε μόνο το ξενοδοχείο της Ευρώπης», τόνισε, «θέλουμε να έχουν μόνιμα χαρακτηριστικά η απασχόληση και η εργασία, να έχει βάθος η οικονομική παραγωγή, γι’ αυτό η αναδιάρθρωση της οικονομίας θα τεθεί ως βασικό κεντρικό ζήτημα».

Πηγή: www.ert.gr

Ακούστε την εκπομπή εδώ

Print Friendly, PDF & Email