Σ. Φάμελλος: Στελέχη της Ν.Δ. πριν το Eurogroup καλούσαν τους Ευρωπαίους να μας εκβιάσουν

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας «στο Κόκκινο» και στον Κώστα Αρβανίτη αναφερόμενος στις δηλώσεις στελεχών της Ν.Δ. ότι οι Ευρωπαίοι δείχνουν ανοχή στην κυβέρνηση τόνισε πως η αξιωματική αντιπολίτευση για τη δικιά της πολιτική επιβίωση «καλούσε τους Ευρωπαίους να μας εκβιάσουν» και πρόσθεσε πως «αυτό δείχνει πόσο έξω είναι από το τι γίνεται στην Ευρώπη».

Ο κ. Φάμελλος αναφερόμενος στην χτεσινή απόφαση του Eurogroup τόνισε ότι« νομίζω πως από τη μεριά της κυβέρνησης έχει γίνει ξεκάθαρο ότι είναι καιρός για δουλειά μέχρι της 24 Μαΐου όταν θα γίνει η νέα συνεδρίαση», προσθέτοντας πως η θεσμοθέτηση όλων εκείνων των μέτρων και μετά τις 24 που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών είναι στην ατζέντα της κυβέρνησης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος σημείωσε ακόμα ότι «πρέπει να γίνει μια καλή ανάλυση για το τι γίνεται στην Ευρώπη κάτι το οποίο αγνοεί η αντιπολίτευση ειδικά η Ν.Δ η οποία χαρακτηρίζεται από έναν επαρχιωτισμό».

Επίσης επισήμανε πως πρώτον ότι το ΔΝΤ έκρινε ότι δεν χρειάζονται άλλα μέτρα και διαψεύστηκαν όλοι ίσοι έλεγαν ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση και δεύτερον έγινε ξεκάθαρο ότι η ελληνική κυβέρνηση γράφει νόμους και αυτό γίνεται αποδεκτό από την Ευρώπη κάτι το οποίο πονάει το τοπικό σύστημα.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ν.Δ. ότι οι Ευρωπαίοι δείχνουν ανοχή στην κυβέρνηση, είπε πως «αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν την ώρα που η χώρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της η αντιπολίτευση για τη δικιά της πολιτική επιβίωση και του συστήματος που εκπροσωπεί καλούσε τους Ευρωπαίους να μας εκβιάσουν».

Πηγή: www.stokokkino.gr

Ακούστε την εκπομπή εδώ

Print Friendly, PDF & Email