Σ. Φάμελλος: Σημαντική προσπάθεια για συναίνεση στη Διάσκεψη των Προέδρων

Στα σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της συναίνεσης, που επιτεύχθηκαν χθες στη Διάσκεψη των Προέδρων αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος φιλοξενούμενος το πρωί στην ΕΡΤ.

«Έγινε καλή προσπάθεια και καλή καταγραφή σαν συμφωνία στη Διάσκεψη των Προέδρων που συνηγορεί να έχουμε συμφωνία για την ανεξάρτητη αρχή του ΕΣΡ» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος εξηγώντας ότι με τις προτάσεις, τις εξηγήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης καθώς και με ανοιχτό δημόσιο διάλογο η κυβέρνηση θα προσπαθήσει «για ότι είναι καλύτερο ως την Πέμπτη».

Εκτίμησε μάλιστα ότι η τοποθέτηση των άλλων δυνάμεων, οι προτάσεις που κατατέθηκαν και η υποχώρηση του θέματος «εκλογές τώρα» από τη Ν.Δ. θα δώσουν τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται η αξιωματική αντιπολίτευση.

Υπενθύμισε ότι όταν ξεκίνησε τη διαδικασία αυτή η κυβέρνηση ήθελε το διαγωνισμό να τον κάνει το ΕΣΡ και όχι η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Εκτός των άλλων μεγάλο όφελος από την όλη διαδικασία, ως σήμερα προσμετρούνται από το γεγονός ότι έχει καταγραφεί πλέον, ότι πρέπει να γίνει διαγωνισμός με τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες.

Πηγή: www.avgi.gr

Παρακολουθείστε την εκπομπή (από 1:40:00) εδώ

Print Friendly, PDF & Email