Το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαίωσε την κεντρική επιλογή της κυβέρνησης που είναι η ανανέωση του πολιτικού σκηνικού, η εύρεση λύσης εντός Ευρώπης και οι συνεχείς διεκδικήσεις. Δεν φοβόμαστε την ανάληψη ευθύνης, διότι την ζητήσαμε, περιγράφοντας την επόμενη ημέρα.

Καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι μέσα σε έναν ορυμαγδό πιέσεων και παραπληροφόρησης. Παρά την αποχή και την προεκλογική προσπάθεια αποδόμησης του Αλέξη Τσίπρα, το μήνυμα που δώσαμε είναι ότι υπάρχει ελπίδα για την αλλαγή της πολιτικής στη χώρα μας. Ο λαός το κατάλαβε και το επιβράβευσε.

Οι πολίτες δεν έχουν  να φοβηθούν τίποτα. Αποδείξαμε ότι δεν εφαρμόζουμε απλώς ένα Μνημόνιο με μέτρα, αλλά διαπραγματευόμαστε το χρέοςκαι  προχωράμε σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, με στόχο την κοινωνική αναδιανομή και τη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται άμεσα.

Oι 155 Βουλευτές της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η μαγιά, η εγγύηση της κυβερνητικής σταθερότητας. Ας μην ξεχνάμε ότι μόλις 125 Βουλευτές της προηγούμενης κυβέρνησης καθόρισαν το μέλλον της συμφωνίας.

Δείτε την εκπομπή εδώ

Print Friendly, PDF & Email