Φάμελλος: Η έξοδος από την κρίση γίνεται από μια τίμια κυβέρνηση

«Η έξοδος από την κρίση γίνεται από μια τίμια κυβέρνηση», τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση «καταπολεμά τη διαπλοκή και κρατάει πόρους εδώ, δεν τους αφήνει να διαφεύγουν στο εξωτερικό».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «η κοινωνία έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα, αλλά οι δείκτες αρχίζουν να βελτιώνονται».

«Αχνοχαράζει, το 2017 θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά η κοινωνία αργεί να αντιληφθεί την αλλαγή που γίνεται, γιατί η ουσία της καθημερινότητας δεν έχει αλλάξει ακόμα», πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος.

Για το προσφυγικό και τα περιστατικά παραβατικότητας στα hot spot, είπε πως «σε ολόκληρη την κοινωνία υπάρχουν τέτοια φαινόμενα» και επεσήμανε:

“Ως κυβέρνηση έχουμε κάνει τα περισσότερα για να σταματήσει ο πόλεμος και η προσφυγιά. Τη λιτότητα, τη φτώχεια και την αντίδραση στην κοινωνία δεν την έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Τέλος, ο κ. Φάμμελος ανέφερε:

“Το πόρισμα για την Attica Bank υπάρχει, αλλά δεν έχει βγει από τη Βουλή. Περιφρουρούμε τα υλικά για τις επιτροπές, δεν έχει πάει ούτε στον πρωθυπουργό, αλλά το έχουν δει όλοι οι βουλευτές της εξεταστικής“.

Πηγή: www.newspost.gr

Ακούστε την εκπομπή εδώ

Print Friendly, PDF & Email